Robert Gustafsson: “Sverige Lider Av PK Fascism” // “Sweden Suffers From PK Fascism”

Robert Gustafsson: “Sverige Lider Av PK Fascism” // “Sweden Suffers From PK Fascism”


Sweden today, I think, is suffering from some sort of PK Fascism. Political Correctness? Yes You need to.. It feels like soon a journalist or a TV host for example Or an artist, or an actor, or an ordinary person who writes a letter to the editors page, anything. If it dosent appear clearly that you Bake your own bread in the morning, that you sort your garbage, that you are in Greenpeace That you are a feminist, that you love children, and run Stockholm Marathon and you are in the PRIDE festival and all of that. Then you are a bad person And if you dont meet these demands then you will be portrayed in the social media and become like Until you have to apologize and eat humble pie and all of that And I think its kind of uncomfortable It tends to be like when you hunted communists in USA in the 1950s Thats what I mean with the term PK Fascism

100 thoughts on “Robert Gustafsson: “Sverige Lider Av PK Fascism” // “Sweden Suffers From PK Fascism”

 1. Synd att så många verkar tro att man måste vara en inskränkt sverigedemokrat bara för att man är emot extrem politisk korrekthet. Ogillar SDs politik lika mycket som jag avskyr hysterisk PK'ism.

 2. Bra uttalande av Robert Gustavsson, dock ska vi komma ihåg att försöken att minska kommunisternas inflytande i USA inte är jämförbart, utan tvärtom emot PK-fascismen i Sverige idag. Det är nämligen samma marxism som McCarthy misslyckades med att stoppa, som nu genomsyrar Sverige och det är därifrån politisk korrekthet kommer (ursprungligen från kulturmarxismen, som uppfanns på Frankfurt-skolan). Något som de flesta inte vet om McCarthy är att han snarare var den som förföljdes av kommunister, snarare än att vara en förföljare av kommunister – men eftersom kommunisterna vann, utmålade de honom som "den intolerante".

  Bakom förföljelserna mot McCarthy låg bl.a. bankiren och senatorn Lehman (från Lehman Brothers). Lehman Brothers hette tidigare Kuhn, Loeb & Co, och var en av de banker som finansierade massmorden som kommunisterna genomförde i Sovjet. McCarthy var alltså definitivt den goda parten, när han försökte minska inflytandet från dessa. I dagens Sverige inbillar sig många att vänster/kommunism är emot storbankerna, men detta är en falsk kuliss för att dölja det (egentligen ganska tydligt uppenbara) faktum att vänstern alltid finansieras av just storbankerna.

  Så bra uttalande av Robert Gustavsson, men viktigt att klargöra (det troligen oavsiktliga) faktafelet – det är kommunism inte fascism som ligger bakom dessa problem av idag.

 3. Vänstern styr ju på SVT och TV 4,dom flesta journalisterna och kulturarbetarna i landet är ju till vänster.
  Alla som säger något som etablissemanget inte gillar blir utfrysta,hånade eller dödshotade av dom kärleksfulla och snälla människorna på vänsterkanten..

 4. ååh så underbart att Robert Gustavsson iallafall ser denna PK-Nazism/Vänsterextrem-Fascism som Sverige lider av idag. SD 2018

 5. Jag vill inte låta märkvärdig men har någon hört om kognitiva bias? (ursäkta jag har ingen uttryck). Bara att nämna detta, påverkar dig som läser. Du skapar säker en bild av mig, du placerar mig kanske i ett fack, du bedömer om jag är det politisk korrekt eller inte, etc. Detekten av kognitiv bias belönades med en av Nobelpriserna. Jag tror att PK har haft goda intentioner i början men det har utvecklas till det onda eftersom det förnekar hur människor faktik är, det diskrimerenar och sätter normer som diskriminerar. Detta bygger på just på ignorans om hur vår hjärna bearbetar information och erfarenheter samt skapar mentala föreställningar. Detta är just felet med PK, det är en mentalföreställning som blivit sneddriven och förnekar mångfalden i vår tänkandet och känslor. Det är absurd! Man måste bekämpa PK negativa sidoeffekter. Om inte det görs, så har PK förlorat sin mening att vara. Censur är ingen lösning och censur tillhör det mörkaste tiden i vår historia

 6. Jag tänkte för typ 5 år sedan "Tänk om Robert Gustafsson, Henrik Schyffert och Killing-gänget skulle starta ett eget parti och ge sig in i svensk politik. De skulle ju kunna kapa åt sig lika många röster i riksdagsvalet som junilistan eller piratpartiet har gjort i tidigare EU-val." Få se om detta kan vara starten på det 🙂

 7. Jag tror att många av de så kallade "PK fascisterna" i grunden hade goda avsikter. De ville skydda utsatta grupper och individer, vilket är bra. Ett samhälle bör förstås inte acceptera att människor trakasserar andra människor med t.ex. glåpord och förtal. Problemet uppstår när de som uttrycker kritiska och/eller impopulära åsikter inte bemöts sakligt utan istället hängs ut, förtalas och trakasseras. Det är inte bra för samtalsklimatet i Sverige och det leder till att yttrandefriheten i praktiken (inte rättsligt) hämmas.

  Etablissemanget (media, politiker, kändisar) bidrar starkt till att förstärka det här fenomenet, men många av dem är också offer för det. De har själva små möjligheter att uttrycka impopulära åsikter utan att riskera sin position. Detta får politiska konsekvenser och hur Sverige styrs påverkas av en högljudd minoritet som pekar finger åt vad som är acceptabelt och inte. Det är inte värdigt en demokrati som Sverige. Jag har dock sett en trendbrott på senaste tiden där både människor i Sverige och utomlands har tröttnat på detta och har börjat säga ifrån. Vi får se var det slutar.

 8. Nu vet inte jag vad Robert Gustafsson håller på för parti, men asså jag tror inte han sitter och hyllar SD till alla ni som värkar tro de?
  Han menar bara att man kan inte göra eller säga nånting utan att bli kallad namn eller få massa skit slängd i ansiktet på en. Jag håller med om vad han säger, jag tycker att man bör få säga att man är mot invandringen eller inte är feminist och tvärtom, så får dom andra säga va dom tycker. Nu är ju jag för invandring och är feminist, för de är bara de jag tror på och står för.

 9. Rasismen och hatet som sd står för kommer alltid att bli det värsta hotet mot samhället. Ni sd vänner kan tjafsa om ert jävla pk trams hur mycket ni vill men rasismen och sd är Sveriges CANCER!

 10. Robert har naturligtvis helt rätt och verkar betydligt mer klarsynt än Pizza-Schyffert, fjanten Strömstedt och clownen Malena 🙂

 11. Fittan mitt emot, vars namn jag vägrar befläcka mitt tangentbord med. Var nog nära en av hennes kända gråtattacker. Robban har ju helt rätt, även om han själv uttryckte sej lite pk.

 12. Det var ett bra tag sen någon på riktigt sa emot Robert Gustavsson, märker man. Innan det här. Tragiskt. Särskilt på en komiker. Att han så alldeles förlorat självdistansen. Vi har ju verklig Fascism i Sverige. Människor som driver politik med våld och hot och hat. Vad ÄR det Robert så gärna vill säga men inte får säga för en tänkt grupp "fascister", som alltså inte är de som argumenterar för hårdare tag mot redan utsatta grupper, eller i någon annan mening påminner om de riktiga fascister som dyker upp i de flesta webbforum numera..? Vilka pratar han om, och vad är han rädd för? McCarthy var rädd för kommunister i Hollywood, och på det hela var han väl lite av en fascist. Men nu menar alltså Robert här, att Sverige drabbats av nåt liknande…? Han riskerar vad, för att han sympatiserar med vad? Är det Feminister han är rädd för? Som jag då, det är jag som skrämmer honom, eller? Är han rädd att jag ska hetsa en mobb till att trakassera honom sexuellt och hota att våldta honom, eller menar han kanske att den sortens tilltag redan nu är vanliga mot honom och hans meningsfränder, eller mot hans sort i någon annan mening?
  Min känsla är att han av helt andra skäl inte kommer att göra bort sig fullt så illa på prime-time TV igen. Att se sig själv så låååångt utanför sitt rätta element på TV torde bli en ganska brutal kalldusch. Han får så gärna göra sig en hacka på bögskämt och nåt annat signum, göra ner lite dialekter. Helt enkelt för att många gillar hela jargongen, tycker den är modig och frigörande. Men att kalla sig förföljd.. Näej, där blir han själv det stora skämtet. Han har verkligen noll koll på hur den verkliga världen ser ut. Och nu blev det tydligt i ett enda slag. Nu blev publiken i ett slag de som kan relatera till Robert Gustavsson som förföljd och ett offer för sin frispråkighet, sanningssägaren Robert 😉 vad kan det bli för en klutt människor tro?

 13. Sverige är en av Världens mest efterblivna Länder när det kommer till Politik               #SD2018GiveEmHell

 14. Humor att se hur alla SDare kommer till slutsatsen att Robert röstar på deras parti bara för att han tycker det råder pk-fascism. Humor.

 15. jag är svensk sen flera generationer och fan skäms över mitt eget folk vilka jävla fjantar som bor i detta land är helt otroligt. Och då menar jag inte Robert, fantastiskt att han säger det han säger. Sluta va rädd för Extrem vänstern dem är bara ett fåtal som trollar alla hela tiden.

 16. Trodde aldrig att nån som Gustavsson skulle vara så tydlig…hans andra jävla parlament vänner är ju invandrarnas bästa vän…och nog får man vara det…men att inte ta upp problemen är nåt som stör mig

 17. Mina älskade, låt oss älska varandra, för kärleken kommer från Gud. Var och en som älskar är född av Gud och känner Gud. 8 Den som inte älskar har inte lärt känna Gud, för Gud är kärlek. 9 Så uppenbarades Guds kärlek till oss : han sände sin enfödde Son till världen för att vi skulle leva genom honom. 10 Detta är kärleken: inte att vi har älskat Gud, utan att han har älskat oss och sänt sin Son till försoning för våra synder. 1 Johannes brev. 4:7-10

 18. Det lustiga är ju att en av de mest ledande PK-fascister i Sverige är en av hans gamla kamrater från Killing gänget. Roligt att Robert har gått den rätta vägen.

 19. Ha ha ha bra sagt….Helena Bergström såg ogillande ut o skavlan såg generad ut. Man såg hur skavlan ville gå i debatt men han höll igen. Ten ond out knock out av Robban.

 20. Robert,inte bara den enda roliga komikern vi har idag.
  Även den smartaste.
  Går ut lugnt för att inte PK-Sverige ska pissa på mattan
  som fyllekärringen Gudrun Spyman.

 21. Lägg er och sov. Och vakna upp och bete er bara.
  Sverige?
  Sverige är vi.
  Sverige är inte hela världen på internet. Det finns ingen människa som klarar att "ha koll" på ett helt land.
  Enda känns det som många försöker det.

 22. Så jävla sant haha. Alla vill få klapp på axeln och höra hur bra dom är så dom hakar på alla dumheter dom kan sålänge de låter "bra"

 23. Det är lätt att raljera när man är en vit priviligerad man. En rasifierad skulle garanterat inte hålla med. #jagärhär

 24. Helena Bergström såg INTE glad ut… vilken min… Undrar hur hennes inre dialog gick när Robert pratade om det vi alla känner. Det måste få vara högt i tak. Medborgare i ett land måste få lov att prata om att de inte tycker om migrationspolitiken, en totalt havererad integration, om ökad grov kriminalitet, en misslyckad polisledning, folks rädsla för ökade våldsdåd, en otrygghet, nedskärningar på allt utom invandringens område, att politiker vägrar lyssna på folket, mediers ensidiga rapportering etc utan att få stämpeln "rasist", "fascist" eller "främlingsfientlig" tryckt i pannan. Alla måste få lov att vädra sina åsikter – PK eller inte PK – så länge det inte skadar människor. Hur fan kunde Sverige hamna så här snett, att vi inte tillåts prata om dessa saker på ett öppet sätt? Ofattbart!

 25. Komiker är nästan de enda som har mod nog att säga sanningen offentligt! Folk i allmänhet är fega jävla idioter.

 26. Kommunism är ett brott mot mänskligheten och USA var en gång i tiden ämnat att bli en sorts fristad för de som ville skydda sig emot precis den typen utav brottslighet. Om det INTE skulle bedrivas en häxjakt mot kommunister i USA vore det en tragedi. Sen kan jag hålla med Robert Gustafsson om att det är skamligt med den PK-hysteri som råder i Sverige, men jämförelsen som han gör är fullständigt sinnessjuk. Kanske borde Robert hålla sig till humor. Det gör han bättre än att kommentera politik.

 27. Oj oj.Nu blir han brännmärkt av pk
  Fascisterna.Nu måste vi göra revolution och rensa upp i pk träsket.och sparka alla pk idioter i
  Medier och byta regeringring

 28. Det är så sant det han säger. Man märker det också på humorn bland unga och gamla komiker. Det är få unga komiker idag som vågar dra fräcka skämt på samma sätt som man kunde för 10 år sen. Man ska kunna skämta om att någon är tjej, kille, gay, muslim, kristen, syrier, kurd, tysk, spanior, amerikanare, ryss, finne och så vidare. Att man skämtar och skrattar åt olikheter för oss snarare närmare varandra som människor än längre ifrån.

 29. Robert säger sanningen. Att han fortsatt är känd och får jobb beror enbart på att han är Robert Gustafsson. Större än livet gudabegåvad komiker. Hade han varit en Svensson som sagt detta självklara hade han blivit bannlyst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *