Ik neem een Social Media break..

Ik neem een Social Media break..



hallo jongens leuk dat je kijkt naar een nieuwe video hey [Muziek] [Applaus] [Muziek] [Applaus] [Muziek] [Applaus] ik heb je oké ik heb dus echt al een uur lang dat mijn wangen gloeien als een koorts hebt hoi leuk dat je kijkt het is de laatste week voor dat roy en ik op vakantie gaan voor je ik ga een twee en halve week naar is wel jeetje pluk en het idee is dat ik daar echt niks ga veel bijna geen foto's gaan maken is het van cool relaxed dus we zijn nu echt kei hard aan het werk om alle samenwerking af te krijgen en om nog even wat video's uit te knallen en zo dus het zou media doen en zullen een maand echt heel blij mee begon lydia splinter die je al weken invloed op zitten zielig altijd dezelfde plek zit zelf weten [Muziek] oké ik het is een nieuw shirt aan prestatie' een groot tour stel je wil tour voor dat en ik heb een nieuwe lipliner opgedaan ik weet niet wat vind jij het is nogal aanwees gekleurde wel ja ja het gaat allemaal maar misschien moeten we gewoon even en dan op een schaal van 1 tot 10 hoe veel zin heb je moet kopen met mijn zus punt 2 waarom zullen rodelen lang zo laag want ik heb een lange dag had toen ik gaan koken en we doen dit met heel veel eens wat er nieuw wat sneeuw hoe lang denk je dat willen versnellen per jaar zo'n het begon als vorige keer zo ik heb het zelf nog succes jaar ofzo mijn ouders thuis heb jij last van zes jaar ja wij hebben nu oké ja dus hoeveel books is dat wat dus bij hem zullen barsten nee hello fresh is er van boks die komt een keer de week bij je thuis tenminste de jongen wij dat ingesteld elke week komt er een boks bij ons thuis met drie gerechten voor 2 personen je kanker wordt ook voor 4 personen doen of 6 personen bij de tape zowel een te zijn rest trailer en hart ging hier nog willem is dus roy heeft de app van hellofresh laten heb even zien nee ik moet echt toegeven je weet ook niet super ja ze goede wat we doen is we kiezen dus elke week kies we uit wat roy kiest uit dan gaan eten heb ik doe gewoon weer per week een vork en dan bedoel ik zo begrijpen en hoe het om en leuk vind ik dat er ooit uit kies want dan eet ik in een van de dingen die ik misschien zelfs normaal niet te luid en ik vind ook dat je praat dan zie ik het gedaan denk ik ben niet een keer verzinnen en dan maakt project en dan is het zo lekker oprecht is altijd lekker dit wel hele voorste rang keuken het is zeg maar niks procent hele vers 10 procent roy nee maar het is ook altijd lekker dus we gaan nu even een visje maken hengelo [Muziek] nee het jongens tweede stel ik ben een gamer ik ook echt heel erg laag en ik zeg maar ik ben heel leuk ook dus vandaar een rol maken maar [Muziek] [Muziek] [Muziek] nee bij tijd heb mijn de keuken op heel belangrijk salie met je kon ook een leuke en te vertellen is dat elke cliënt weet je gebruikers office en eventueel en hier nodig hebt is je verspilt ging dus ja onderhoud met je club adres [Muziek] eerste hap eerste hap mannen met zo'n mooi is [Applaus] heel lekker lang je ook elke keer mega lekker dit echt denk dus vis met groenten en aardappelen maar smeren en je kan het logisch rationeel we kunnen de sleutel wil deel is aan de bezorging geven nee de dag daarna kunnen ze mij de lekkere het bij jou denk je in wil ik ook heb een kortingscode uit deze kortingscode krijg je bij cent korting op je allereerst the books dus jongens gebruiken en tegenstelling inschrijvingen 13 klikken en dan wie eerst op ons bestellen ditismilan prijs goeiemorgen hij wil kat like this 9 zingen ja ik wil een shoot van buffelo en het is heel erg leuk gaan maken was mijn totaal iets van zes foto's en twee korte filmpjes is echt een heel goed concept bezetter zou niet mee bezig en het is zo warm vandaag zo warm maar goed ik ben je het is in mocht zich helemaal leuk ik geef uw mening en wegens een matte slaap komen jiska te staan en meisjes mirabeau is lexi belle van pico over [Muziek] bij de radius peter met jullie gaat maar weet je wilt is er mogen op een iets lager voor waar heb jij het weet je hebt k ja logisch ja een leuke je geval in een paar u maar nee kiezen hoe ga je rianne zijn de laatste populaire komen laatste locatie les lacs echt bizarre manier [Muziek] het [Muziek] ik ben een lijk ik ben binnen oké jongens het is 8 uur zijn klaar ben thuis was een lange dag maar het is echt oprecht heel leuk maar het was echt niet langer boeddha een heleboel pakketjes gekomen dus die ga ik nu nog even snel uitpakken ik wil ik het ga laten zien toen kwam ik tot een video nou nog wel of toch wel groot [Muziek] oké dit is alweer de laatste van de video ja dus je was leek er ze zullen ze leuk en dingen is ik ga nu een soort van social media break houden dus er komt nog een video hierna online en dat is het voor eventjes de aankomende weken want ik ga naar is wel op vakantie met roy en ik had bedacht om daar gewoon een soort van compleet social ieder breed houden dus vooral op youtube sowieso geen video's en op instagram eigenlijk zo min mogelijk want ik denk in de drie vier dat ik dit niet doet is er nog geen weekend geen dan geen moment gehad geweest dat ik echt voor mezelf besloten om eventjes helemaal niks te posten dus het is tijd het is tijd hoe dat even gaat doen want ik merk dat ik echt bussel leidt bord van de hele tijd aan staan zeg maar die misschien moment dat het even niet is dus het zou erg lekker en dat ga ik nu doen dus dan zie ik jullie weer ergens half augustus ik hoop dat jullie een bijzonder mij kunnen klas blauw

24 thoughts on “Ik neem een Social Media break..

  1. Why don't you add subtitles to your videos anymore? You were the ooonnnlyy youtube channel that I follow weekly 🙁

  2. Aaah ik keek wel uit naar je vakantievlog(s)!! Maar ik vind het een heel verstandige keuze, lijkt me nml ook aardig vermoeiend om je werk constant uit je dagelijkse leven te moeten putten waardoor je zelden een break hebt! Geniet ervan het wordt je zeker gegund :)))

  3. Haha. We weten ondertussen wel hoe het werkt met Hello Fresh 😅. We zien het bij elke influencer voorbij komen. Verder een leuke video. En een Social Media Break… hmmm… Wie is de Mol misschien 😎? Of zijn die opnames al voorbij?

  4. Mijn eerste reactie op jouw social-media-break was toch echt wel 'kut'. Ik vind je video's echt fantastisch, word er altijd helemaal vrolijk van. Ik ben niet iemand die snel hardop lacht, maar bij jouw video's heb ik toch regelmatig een uitschieter. Maaaar je moet natuurlijk aan jezelf denken, en snap ook wel dat het soms even lekker kan zijn om gewoon te genieten zonder telkens aan social media te denken! Dus geniet lekker van je welverdiende vakantie, ik hoop stiekem toch af en toe een foto te zien, maar vooral ook lekker even aan jezelf en vrienden/familie denken 🙂

  5. Neeeee ga ik je reallife foto's missen op IG. Voel me altijd zo lelijk als ik iedereen zo op IG zie. En bij jou denk ik van goh, dus zo is het dus ook.. fijne vakantie met roy,geniet er van ❤

  6. So….i dont understand shit. Probably you want to take a break from social media. But because i dont understand anything, i will ask : will you take a break from s.media ? In english please.

  7. Ahh HEERLIJK vlogje weer. Super goed 2 weken stoppen. Ik ben nu in Spanje zonder mobiel (zelfde idee-ikbenooknietsterkenverslaafd), maar we waren de hoek nog niet om of je mist google maps. Verder wel heel chill concept en echt een ontlasting. En je inspireert nu ons het ook te doen 😘😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *