31 thoughts on “CENTERNS POPULISM

 1. Men vad i hela helvete har Trump med detta att göra? Sluta upp med detta Pavlovska, blinda Trump-hat. Det är vidrigt.

 2. Löfven är en Ulv I fårakläder. Lyssnar INTE på svenska folket.En dålig representant för DEMOKRATI!! Söker sina väljare hos terrorister. Maggan66

 3. Tiden har gått. Nu är det slutet av November 2018. Det är L och Centern som främst sätter kuggarna i hjulet för ett ny regering. Vissa säger att det är SD och även V, men hur då? Det är ytterkantspartier som öppet säger att dom är villiga att prata med vem om helst eller åtminstone flera olika partier. Gällande L och Centern är det ett evigt fram och tillbaka samt samarbetsförhållanden med krav som deras storlek på partiet inte kan matcha. Visst ska även mindre partier ha rätt till inflytande i viss mån, men det framstår som att dom vill ha lika mycket eller mer kontroll än S eller M i diverse samarbeten. Vilket blir löjligt och givetvis inget som kommer fungera. Hade folk vilja ha det så skulle L och Centern vara största partierna. När det i verkligheten var så att L var nära på att inte komma med alls. Hamna under spärren. Nej. Blir det omval. Snälla rösta på något annat än L eller C. Vi behöver inte denna mängd partier i Sverige. Det finns olika åsikter och sidor. Vilket sig bör i en demokrati, men behöver vi så här många? Gilla partierna eller inte, men egentligen tycker jag V, S, M och SD räcker gott och väl. Det är fyra partier. Två på ytterkanten och två för traditionella majoriteten. Det är många nog för folk att hålla reda på!

 4. Ett helt överflödigt parti med en alldels för ung och oerfaren – och korkat, "populistisk" partiledare som vänder kappan efter vinden.
  De tjänar knappast ett syfte i svensk, seriös, politik.

 5. bara att bosta ditt patetisk dum hjärna https://www.rockstargames.com/videos/video/12104 med lite sjävlförtoande så fixar du det i ett nafs … // panik att han tog så mycket tid nu är hela mitt schema … knullat

 6. Det finns en allmän rättsuppfattning och mot den bryter Centern också. Fråga folket får ni se men svenska folket är livrädda för att fråga folket. Detta benämns folkomröstning

 7. Tror vi kan låta dom stanna om vi kompenserar upp det med att bjuda in lika många kvinnor från Venezuela och Brasilien så det blir jämnlikhet, det måste väl alla feminister gilla? eller är feminister kanske rasister mot kvinnor från Venezuela och Brasilien som vi på priskrigaren.se misstänker?

 8. Jag vet att du lade upp denna för 5 månader sedan, men jag vill bara som konstruktiv kritik- tänk på att inte ha för hög bakgrundsmusik, det gör det svårare att fokusera på det mycket intressanta innehåll du förmedlar. Dessutom är valet av musik rätt "stress-inducing" och gör att koncentrationen på det du säger än svårare. Annars- bra video.

 9. Självfallet ska rättssamhället – "Rule o Law" – vara ett okränkbart fundament. När de institutioner som ska upprätthålla detta istället kränker det så skapar det populisktiska strömningar.

 10. Jag såg en lista på förslag på skolor, som går in under gymnasielagen: särskolan var ett av dem. Vad ska denne afghan göra efter särskolan och i vilket land? Men det har visat sig att max 60 % av afghanerna infinner sig varje dag på någon slags skola. Ofta har man ju bara ett fåtal års grundskola i bagaget och kan inte svenska.
  Jag läste att många av dem är uteliggare för man har inte kunnat fixa fram 9000 lägenheter. De driver omkring och far illa. Vem vann något på detta spektakel?
  Och den kvinnliga, muslimska afghanledaren fick Martin Luther King priset av kyrkornas råd medan hennes kompis försökte döda en polis med kniv under demonstrationen.
  Jag är minst sagt förvirrad. Då alla kyrkor ingår i kyrkornas råd så tänker jag inte sätta min fot i en kyrka mer efter 35 års beroende.
  Sverige är sjukt. Hoppas det kan tillfriskna.

 11. Hej Henrik. Tack för dina fantastiska real news. Äntligen ordentliga faktabaserade analyser framför skattefinansierad subjektiv politisk manipulation. I allt presenterar du dessa med både den respekt, stilfullhet och den verbala rikedom som vårt vackra svenska språk både inrymmer och så väl förtjänar. Vi behöver fler som du och nya Youtubers verkar i allt högre frekvens växa upp som svampar i jorden – som har något vettigt att säga att tillägga. Det är ju snart höst och det är inte vilken höst som helst. Det är VALHÖST. Äntligen 😀. Lycka till och kör på.

 12. Henrik! Jag vill innerligt tacka dig för dina klarsynta synpunkter. Väl uppbyggd fakta, vilket förklaras på ett enkelt och sansat sätt. Gillar särskilt den härliga humorn och ironin. Fortsätt så!

 13. Populister ändrar politik baserat på vad som samlar röster just för stunden. D.v.s. så fort det dyker upp något stort på twitter eller på nyheterna så ska de fram och samla röster.

 14. Lär mig mycket av dina miniföreläsningar. Men varför denna irriterande och störande bakgrundsmusik?

 15. Ett liknande begrepp med i princip samma betydelse användes också i romerska republiken. https://en.wikipedia.org/wiki/Populares

 16. Jag har alltid undrat hur populism kan vara ett skällsord i en demokrati. Är inte populism själva demokratins kärna?

 17. Du dök aldrig upp i min feed, utan det var en ren slump att jag hittade hit efter att ha sökt på "arbetsförmedlingen". Glad att ha hittat till en kanal med kvalitetsgranskning av politiken.

 18. Kom att tänka på att det där med att avskaffa den blomstertid nu kommer, pepparkaksgubbar, vägra hissa svenska flaggan, vägra sjunga nationalsången etc är ett led i att demontera nationen, det etniska sverige. Så att det lättare ska gå att kollonisera landet. Vi etniska svenskar får aldrig gå med på detta. Utan kämpa för varje tum. De som gör detta är inte lojala mot oss, mot nationen.

 19. Var gång vi ser på Jönsson skall man tänka på de 3 grundläggande delarna i retorikenskonst
  ▪ Delectare – Att behaga sin publik.
  ▪ Docere – Att undervisa sin publik.
  ▪ Movere – Att (be)röra sin publik.
  Har ni blivit manipulerade av Jönsson månne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *