36 thoughts on “AM BATUT-O IN VAZUL OAMENILOR || EXPERIMENT SOCIAL

 1. Daca as vedea asa ceva pe strada as sari la gatul omului aluia, ce naiba, chiar daca am doar 14 ani, gestul conteaza

 2. Asta e capitala … cel mai probabil… unde esti doar un numar.
  Incearca asta in Timisoara! Dar cu vesta anti glont … cel putin.

 3. Mi se pare tare interesant un videoclip de genul. Adică e foarte educativ și ne demonstrează nouă cât de nepăsători suntem in unele situații. Ar trebui sa ne schimbăm perspectiva și să îi ajutăm pe cei din jurul nostru, mai ales în cazul agresării fizice sau verbale.
  Am 14 ani și clipul mă poate ajuta enorm pe viitor.

 4. Jur ca am plans , la cata indiferenta este in jurul nostru 😧😣 Nu am putut sa-mi imaginez ca suntem chiar asa …TRIST TRIST RAU

 5. Cei mai multi dintre noi stim ca asta se intampla in tara noastra mirifica. Ar fi fain daca ati baga o continuare cu ce sa faci cand te afli in situatia asta, din diferite perspective (ale spectatorului, ale victimei, ale agresorului, ale autoritatilor).
  Noi ne tot batem cu pumnii in piept ca merge prost, hai sa le aratam cum putem schimba asta, ce putem sa invatam sa facem in situatii de risc, ca sa nu mai ajungem asa.
  Foarte faina ideea, bravo!

 6. Am un amic care a intervenit sa opreasca un astfel de eveniment. Rezultatul? A fost atacat si de barbat (verbal cu injuraturi) si de femeie care i-a dat si cativa pumni amicului meu spunandu-i sa isi vada de treaba lui. Sa fi fost un role-play BDSM mai hardcore sau violenta domestica pe bune in stil romanesc? Si de cele mai multe ori, in cazurile de violenta domestica, victimele se impaca cu agresorii si isi retrag plangerile. Aa si apropo, istoria de mai sus s-a intamplat in inima Bucurestiului (nu Vaslui sau alta zona mai pitoreasca). Morala: Mind yer own business.

 7. În România este ceva normal dacă erau în alta tara erau deja 3 mașină de politie lângă ei în 5 minute și sa nu mai spun de oameni din jur ce reacții aveau păcat de românia

 8. mama, pai daca eram acolo te faceam ou si cu otet
  si dupa tipam la toti oamenii care in loc sa vina la tine sa ti zica sa te opresti, stateau si se scarpinau undeva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *