2pac – Out on Bail (NGO Remix)

2pac – Out on Bail (NGO Remix)[Muziek] hakken go fuck jou je wat het is met de tuin het pak het pak het pak het pak het pak het sap srm 17 heeft staan een paar miljard jaar op het zo leuk om niet te benoemen tot ja dat wel ja mijn strip in fel in mijn vak jaar brengt zo'n reis was het bijwonen res liepen heb meneer de punten verder hp pc probe probe ik ben je nog ergens heb me knap cursus lezen en trekt hij stichtte bezig volgt iii-b in de kas nog wat ze waarnemen wat plakband een beetje connector maar ook het symbool bitches and back niet zo mooi met je stromen zo'n dag liep mee te g mystiek van de venus freeze en bullshit ritten zijn niet maar geen ze brengen practica facebook er meteen alles meest het weer wel een aantal play [Muziek] buttons hebben nu naar lp ja heb ik al even naar lpg g3 hotel de pak de postbode dan roep ik begon te vermoorden maar we [Muziek] [Applaus] [Muziek] moeten ook de man met room i do hey moet je homies wat ik ga me niet zo ik had veel water willen politiek groot en zo mooi zeg draait ex-vrouw even know what now gewoon een paar doelwitten pakte stevie steden met hem oké [Muziek]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *